Όραμα και Αποστολή 

 

Η AgroLan Ltd ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2010 μέσα από τη στρατηγική συνεργασία δύο ομίλων, από τους πιο γνωστούς, της κυπριακής οικονομίας, τον όμιλο Ιακωβίδη και τον όμιλο Λανίτη, με παράδοση δεκαετιών στον τομέα της Γεωργίας και της Φυτοπροστασίας κατέχοντας ηγετική θέση στην κυπριακή αγορά, αποτελώντας ισχυρό συνεργάτη του Κύπριου ερασιτέχνη και επαγγελματία παραγωγού. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα φυτοπροστασίας που:

 • προορίζονται για την πρόληψη και τον έλεγχο των ασθενειών των φυτών

• αυξάνουν την ποιότητα ζωής τους

• βελτιώνουν τα πρότυπα και τη θρέψη της φυτικής παραγωγής

• ελαχιστοποιούν τις απώλειες

Διαθέτουμε επίσης μια ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας από προϊόντα Δημόσιας Υγείας που εξολοθρεύουν και ελέγχουν τα επικίνδυνα παράσιτα και έντομα, καθώς επίσης προσφέρουμε στους πελάτες μας έγκυρες Γεωπονικές Συμβουλές για τη βελτίωση και ανάπτυξη της γεωργικής παραγωγής.

 Η AgroLan Ltd αντιπροσωπεύει παγκόσμιους κολοσσούς της Φυτοπροστασίας όπως είναι η γερμανική BASF. Έχουμε υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας προσφέρουμε πρόσθετη αξία στις καλλιέργειες της Κύπρου και του Κύπριου παραγωγού.

Η ομάδα της AgroLan Ltd αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό και είναι στελεχωμένη από έμπειρους γεωπόνους που είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των καλλιεργειών και των πελατών μας.

Copyright 2013 © AgroLan Ltd. No animals were harmed in the making.