Λιπάσματα ( Μικροστοιχεία-Υγρά)

Crescal Fe

 

6% Fe- EDDHA

Λίπασμα χηλικού σιδήρου για την πρόληψη και την θεραπεία της έλλειψης σιδήρου σε όλα τα φυτά.

 

 

Maxicrop Triple

 

Οργανικό προϊόν που λαμβάνεται από φύκη της θάλασσας και περιέχει μεταξύ άλλων όλα τα μέχρι σήμερα γνωστά απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται το φυτό.

Περιέχει επίσης οξέα, αμινοξέα, βιταμίνες και φυτο - ορμόνες : Α) Αυξίνες, Β)  Κυτοκινίνες  Γ) Γιββερελλίνες.

Ρυθμίζει με φυσικό τρόπο την ανάπτυξη των φυτών, τη βλαστικότητα των σπόρων, την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος , καθώς και άλλες φυσιολογικές διεργασίες των φυτών.

Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί από τα φύλλα μέσω ψεκάσματος αλλά και από τη ρίζα.

Εγγυημένη Σύνθεση: 25% Εκχυλίσματα φυκιών.

 

WUXAL Microplant

 

Διαφυλλικό λίπασμα με υψηλή συγκέντρωση σε ιχνοστοιχεία όπως Βόριο, Χαλκό, Σίδηρο, Μαγγάνιο, Μολυβδαίνιο και Ψευδάργυρο.

 

 

WUXAL  Calcium

 

Διαφυλλικό λίπασμα με υψηλή συγκέντρωση σε Ασβέστιο και άλλα θρεπτικά συστατικά όπως Άζωτο, Μαγνήσιο και ιχνοστοιχεία σε χηλική μορφή (Βόριο,χαλκό,σίδηρο,μαγγάνιο,μολυβδένιο και ζίγκο) υδρογονάνθρακες, ρυθμιστές pH, βιο-ενεργοποιητικές και σταθεροποιητικές ουσίες.

 

 

WUXAL Magnesium

 

Διάλυμμα θειικού μαγνησίου με ιχνοστοιχεία

Για διαφυλλική λίπανση

 

 

WUXAL Ferro

 

Υψηλής αποτελεσματικότητας και ασφαλής στη χρήση διαφυλλικός σίδηρος, με επιπλέον θρεπτικά συστατικά για όλες τις καλλιέργειες.

 

KELPAK

 

Ουσία βοηθητική της ανάπτυξης των φυτών που: Βελτιώνει το χρώμα και το περιεχόμενο σε σάκχαρα στα επιτραπέζια σταφύλια. Αυξάνει τη σοδειά των λαχανικών, των ψυχανθών και των σιτηρών. Αυξάνει ποσοτικά και ποιοτικά τη σοδειά. Μειώνει το στρες της μεταφύτευσης και αυξάνει την ανάπτυξη των φυταρίων οπωροφόρων δέντρων και αμπέλου.

Εγγυημένη σύνθεση:

Αυξίνες          11.00mg/lt,

Κυτοκινίνες    0.031 mg/lt

 

Maxicrop

Οργανικά λιπάσματα για κήπους

 

Το εκχύλισμα φυκιών στο Οργανικό Λίπασμα Maxicrop, διεγείρει ωφέλιμα τους μικροοργανισμούς του εδάφους, οι οποίοι βελτιώνουν την ανάπτυξη του συστήματος των φυτών, έχοντας ως αποτέλεσμα και την πρόληψη θρεπτικών συστατικών του νερού από το έδαφος. Βοηθά επίσης τα φύλλα να διατηρήσουν το πράσινο χρώμα τους, αυξάνοντας τη σύνθεση

χλωροφύλλης. Έτσι βελτιώνεται η χρήση της ηλιακής ενέργειας από τα φυτά και συνεπώς αυξάνεται η παραγωγή υδατανθράκων. Σε συνδυασμό με το ισορροπημένο λίπασμα από φυτικά εκχυλίσματα, έχουμε ως αποτέλεσμα την καλύτερη και υγιή ανάπτυξη σε ΟΛΑ τα φυτά.

 

Maxicrop Organic Tomato Natural Fertilizer : Το Φυσικό αυτό λίπασμα προορίζεται κυρίως για ντομάτα και ανθοφόρα φυτά. Εφαρμόζεται κάθε 7 μέρες μέσω του ποτίσματος σε διάλυση 45ml / 10Ltr νερού.

 

Maxicrop Organic Garden Natural Fertilizer: Το Φυσικό αυτό λίπασμα προορίζεται για τη λίπανση όλων των φυτών στον κήπο. Εφαρμόζεται κάθε 7 -14 μέρες μέσω του ποτίσματος σε διάλυση 45ml / 10Ltr νερού.

 

Maxicrop Organic Lawn Natural Fertilizer: Το φυσικό αυτό λίπασμα προορίζεται για την λίπανση του γρασιδιού στον κήπο. Εφαρμόζεται σε διάλυση 50ml / 10Ltr νερού/ 4 m2 μέσω ποτίσματος ή με ψέκασμα σε αναλογία 50ml σε ένα λίτρο νερό.

 

Maxicrop Organic Flower and House Plant Natural Fertilizer: Το φυσικό αυτό λίπασμα προορίζεται για την λίπανση των λουλουδιών και των φυτών εσωτερικού χώρου. Εφαρμόζεται σε διάλυση 5ml / 1 κουταλιά τσαγιού/ 1 Ltr νερού/ 4 m2 μέσω ποτίσματος. Εφαρμόζεται το λίπασμα κάθε 7-14 μέρες σε φυτά που αναπτύσσονται ή ανθοφορούν μην εφαρμόζεται το λίπασμα σε φυτά κατά την περίοδο που σταματά η ανάπτυξη ή και η ανθοφορία τους.

Copyright 2013 © AgroLan Ltd. No animals were harmed in the making.