Δημόσια Υγεία

 

FENDONA® 6 sc

 

Το FENDONA® 6 sc είναι ένα υψηλής αποτελεσματικότητας Παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας με μεγάλη διάρκεια δράσης. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες κατοικημένων χώρων, όπως νοσοκομεία εστιατόρια, αποθήκες, στάβλους, βιομηχανίες τροφίμων, δημόσια κτήρια, πλοία, αεροπλάνα κ.λπ.

Με το FENDONA® 6 sc επιτυγχάνεται γρήγορη κατάρριψη και ο εκτεταμένος έλεγχος σε ένα ευρύ φάσμα εντόμων επικινδύνων για την δημόσια υγεία όπως:

 

·Μύγες, Κατσαρίδες, Μυρμήγκια, Σφήκες, Κουνούπια, Αράχνες, Ψαράκια, Σκόροι, Ψύλλοι, Κορίο. 

 

Απόδοση

 

Η ταχύτατη εντομοτοξική δράση του FENDONA® 6 sc, σε συνδυασμό με την ισχυρή του προσκόλληση σε όλα τα είδη επιφανειών, το καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματικό και με παρατεταμένη διάρκεια δράσης.

 

Εφαρμογή

 

Το FENDONA® 6 sc πρέπει να ψεκάζεται μόνο στις επιφάνειες και ποτέ στον αέρα, από μικρή απόσταση και με χαμηλή πίεση (2 atm), μέχρι να διαβρέχουνε ομοιόμορφα και χωρίς να τρέχουν σταγόνες.

 

Συνιστώμενη δόση: 10cc/Lt

 

 

Storm®

WAX BLOCK BAIT

 

Δόλωμα σε μορφή κηρώδη τεμαχίων, των 4 και 20 γραμμαρίων.

Εγγυημένη σύνθεση:  Flocoumafen  0,005%

                                Βοηθητικές Ουσίες 99,994%

 

Το Storm® είναι ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο δραστικό εναντίον όλων των ειδών των τρωκτικών ακόμη και εκείνων που έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα σε άλλα αντιπηκτικά τρωκτικοκτόνα. Αρκεί ένα μόνο γεύμα από τα τρωκτικά για να ληφθεί με το δόλωμα η θανατηφόρος δόση.

Το Storm® χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών και των αρουραίων μέσα και γύρο από κτήρια (σπίτια, εξωτερικούς χώρους, αποθηκευτικούς χώρους, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις)Δόση: 2 τεμάχια των 4 γραμμαρίων ανά θέση δολώματος για ποντίκια και 4-6 τεμάχια των 4 γραμμαρίων ή 1 τεμάχιο των 20 γραμμαρίων  ανά θέση δηλώσεως για τους αρουραίους.

GOLIATH® GEL RB

 

Εγγυημένη σύνθεση:   Fipronil 0,05%

                                    Βοηθητικές Ουσίες 99,95%

 

Ετοιμόχρηστο δόλωμα υπό μορφή ζελέ για τον έλεγχο των κατσαρίδων. Το ζελέ GOLIATH® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των κατσαρίδων σε εσωτερικούς χώρους όπως: οικιακούς χώρους, τροφοπαρασκευαστικούς χώρους, εστιατόρια, καταστήματα, αποθήκες κ.λπ.

Με το GOLIATH® επιτυγχάνεται γρήγορη κατάρριψη και ο εκτεταμένος έλεγχος σε όλα τα στάδια του βιολογικού τους κύκλου των ειδών:

  • Periplaneta Americana (Αμερικάνικη κατσαρίδα)

  • Blatella germanica (Γερμανική κατσαρίδα)

  • Latta orientalis (Μαύρη κατσαρίδα)

 

Συνιστώμενη δόση:

-Γερμανική κατσαρίδα:  1 σταγόνα(0,03gr)/m2

-Αμερικανική και Μαύρη κατσαρίδα : 2 σταγόνες( 0,06gr)/m2        

 

Termidor® SC

 

Εγγυημένη σύνθεση:  Fipronil 9%

                                   Βοηθητικές ουσίες 91%

Εντομοκτόνο για επαγγελματική χρήση εναντίων των τερμιτών.

Εγκεκριμένη χρήση

Προληπτική χρήση:  εφαρμογή του Termidor® sc  στο έδαφος , μετά από διάλυση σε νερό στην ποσότητα 0,1% (10κ.εκ./10λιτρα νερού). Η ποσότητα εφαρμογής είναι 5 λίτρα διαλύματος ανά τετραγωνικό μέτρο.

Θεραπευτική χρήση:  Το  Termidor®sc χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των τερμιτών με εφαρμογή στο έδαφος και στους τοίχους μετά από διάλυση σε νερό στην ποσότητα 0,2% (20κ.εκ./10λίτρα νερού). Η εφαρμογή στο έδαφος γίνεται σε γραμμές με την ποσότητα 5 λίτρα διαλύματος ανά τετραγωνικό μέτρο. Η εφαρμογή στους τοίχους γίνεται μέχρι απορροής.

Mythic® 10 SC

 

Eγγυημένη σύνθεση: Chlorphenapyr 10%

                               Bοηθητικές ουσίες 89.36 %

 

Το Mythic 10 sc είναι ένα υψηλής αποτελεσματικότητας Παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας με μεγάλη διάρκεια δράσης. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες κατοικημένων χώρων όπως: νοσοκομεία, εστιατόρια, αποθήκες, στάβλους, βιομηχανίες τροφίμων, δημόσια κτήρια, πλοία, αεροπλάνα κ.λπ.

 

Aποτελεσματικό ενάντια σε:

  • Κοριούς

  • Μυρμήγκια

  • κατσαρίδες

  • άλλα βαδιστικά έντομα

 

Συνιστώμενη δόση: 16-20cc/Lt

Εφαρμογή: Το Mythic® 10 SC μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σαν τυπική εφαρμογή ψεκασμού, σε συνδυασμό με εφαρμογές Goliath® Gel ή Fourmidor® .

Myorex® Cut Wheat

 

 

Eτοιμόχρηστο δόλωμα σε σπόρους σιταριού

Εγγυημένη Σύνθεση: Difenacoum 0.0005% β/β

                                  Βοηθητικές ουσίες: 99,995 % β/β

Ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών (Mus musculus) και των αρουραίων (Rattus rattus, R.norvegicus). Αρκεί ένα μόνο γεύμα από τα τρωκτικά για να ληφθεί με το δόλωμα η θανατηφόρος δόση.

 

ΔΟΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

- Για την καταπολέμηση Ποντικών (Mus musculus) σε εσωτερικούς χώρους και γύρω απο κτίρια μέχρι 30γρ δολώματος ανα θέση δόλωσης κάθε 1 έως 2 μέτρα.

- Για την καταπολέμηση των Αρουραίων (Rattus rattus, R.norvegicus)

α. σε εσωτερικούς χώρους και γύρω από κτίρια, μέχρι 200γρ. δολώματος ανά θέση δόλωσης κάθε 10 μέτρα.

β. Σε υπονόμους*, μέχρι 200γρ. δολώματος ανά θέση δόλωσης.  

 

Copyright 2013 © AgroLan Ltd. No animals were harmed in the making.